Rasulullah SAW bersabda: “Sampaikanlah dariku walau satu ayat, dan ceritakanlah tentang Bani Israil tanpa perlu takut. Dan barangsiapa berbohong ke atasku dengan sengaja maka bersiaplah dia mengambil tempatnya di Neraka.” (Al-Bukhari)

[ RAHSIA PERNIAGAAN ONLINE MELONJAK NAIK ]


Bayangkan sekiranya anda seorang agen insurans, agen MLM, agen hartanah, atau apa-apa jenis perniagaan yang anda ceburi, dalam masa sehari berapa ramai prospek yang anda boleh jumpa? Mungkin sekadar 2 ataupun 3 orang prospek sahaja bukan? 


Internet telah banyak membantu orang ramai untuk berniaga, namun sejauh mana keberkesanan laman web sendiri membantu peniaga? Pengguna internet Malaysia kini lebih daripada 15 juta pengguna setiap hari. Bayangkan dalam sehari mereka melawat laman web anda, berapa ramai prospek yang anda boleh grab dalam masa sehari berbanding kerja secara offline.

Jadi kenapa anda perlukan sebuah laman web? baca entry berikut untuk jawapannya http://ibnushaari.blogspot.com/2016/02/perkhidmatan-bina-laman-web-mampu-milik.html
[ RAHSIA PERNIAGAAN ONLINE MELONJAK NAIK ] [ RAHSIA PERNIAGAAN ONLINE MELONJAK NAIK ] Reviewed by Ibnu Shaari on 9:40 PM Rating: 5

No comments: